Bryggen Tracteursted
På Bryggen Tracteursted kan du oppleve bergensk og vestlandsk matkultur fra hansatiden til nåtiden.
På Bryggen Tracteursted kan du oppleve bergensk og vestlandsk matkultur fra hansatiden til nåtiden.
Fakta
Prisklasse
Fisk: 295 – 345 kr
Kjøtt: 335 – 395 kr
Veiledende åpningstider
Mandag – Fredag 08:30 – 16:30
Telefon
+47 55 33 69 99
Adresse
Bryggestredet 2, 5003 Bergen
Nettsted
https://www.bryggentracteursted.no/
Kort om Bryggen Tracteursted
Vårmeny på Bryggen
Bryggen Tracteursted har laget en festivalmeny spekket med smakfulle småtterier og hovedretter fra havet. Gled deg til jordskokksuppe med fingertare, moderne versjoner av røkerompe og persetorsk, og internasjonale smaker som Baccala a la Vincentina med polenta, laget på norsk tørrfisk.
Generelt om Bryggen Tracteursted
På Bryggen Tracteursted kan du oppleve bergensk og vestlandsk matkultur fra hansatiden frem til i dag. Menyen baseres på tradisjonelle norske retter og ingredienser, som hval, pinnekjøtt, lammekjøtt og skalldyr. Rettene presenteres som norsk tapas, og gir deg en unik mulighet til å smake på store deler av menyen. Kombiner gjerne rettene med et smaksbrett bestående av norsk øl og akevitt. Restauranten har alltid et tilbud om vegetarretter på menyen. Nyt et godt måltid i historiske omgivelser på Bryggen i Bergen. Du kan velge å sitte inne i restauranten, ute på bryggen eller i restaurantens egen bakgård. Uansett hva du velger er særpreget fra hansatiden tilstede.