Marg & Bein

«Skjellsettende smaksopplevelser» på nabolagsrestauranten under Bergen Sjømatfestival. Deleretter eller a la carte med vinterens beste sjømat.

Marg & Bein

«Skjellsettende smaksopplevelser» på nabolagsrestauranten under Bergen Sjømatfestival. Deleretter eller a la carte med vinterens beste sjømat.

Fakta

Prisklasse
Forretter 115-165 kr
Hovedretter 289-449 kr
Dessert 129-178 kr

Veiledende åpningstider
Torsdag – Lørdag 17:00 – 22:00

Telefon
+47 55 32 34 32

Adresse
Fosswinckel gate 18, 5007 Bergen

Nettsted
http://marg-bein.no/

Marg & Bein under Bergen Sjømatfestival

Sjømat-sharing: Skjell møter sider på sjømatmenyen til Marg & Bein. Restauranten frister med enkle retter eller flerrettsersmeny – for deg som er på jakt etter «skjellsettende» smaksopplevelser.
Lørdag 13. mars kan du treffe Geir Spilde fra sideri- og eplemostspesialisten Spildegarden i restauranten. Gled deg til sider og sjømat i kombinasjon!

Mer informasjon om menyen kommer snart.

Generelt om Marg & Bein

Marg & Bein er opptatt av å gi gjestene nye smaksopplevelser. Derfor bytter de meny fra uke til uke. Restauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk. På denne nabolagsrestauranten serverer de raffinert mat laget på hele dyret, med inspirasjon fra England, Frankrike og Skandinavia. Marg & Bein ligger midt i byens universitetsmiljø på Høyden i Bergen, og er omringet av flotte murhus i alle slags farger. Restauranten har moderne store vinduer og hvite vegger som gjør lokalet åpent og lyst. Det er likevel er det lunt inne på restauranten, der skandinavisk design er blandet med antikke møbler og stolene er kledd med varme saueull.

Festival

Restauranter

Allmuen Bistro

Bare restaurant

Bien Basar

Bien Restaurant

Bjerck Restaurant & Bar

Brasseriet på Litteraturhuset

Bryggeloftet & Stuene

Bryggen Tracteursted

Colonialen – Kranen

Colonialen – Matbar

Colonialen 44

Cornelius Sjømatrestaurant

Fjellskål

JAJA restaurant

Litleré Damsgård

Marg og Bein restaurant

Marg & Bein

Matbaren Zander K

Dummy Image

Restaurant 1877

Spisekroken Klosteret

Spisekroken Straume

Sushimi Strandkaien Fisk