Bryggeloftet og stuene
Under Bergen Sjømatfestival serverer Bryggeloftet & Stuene «Digg sjømat». En spennende fireretters meny med blant annet prinsefisk og hummersaus.
Under Bergen Sjømatfestival serverer Bryggeloftet & Stuene «Digg sjømat». En spennende fireretters meny med blant annet prinsefisk og hummersaus.
Fakta
Prisklasse
Lunsj: 185 – 355 kr
Hovedretter: 299 – 485 kr
Veiledende åpningstider
Mandag – Lørdag 11:00 – 23:00
Søndag 13:00 – 23:00
Telefon
+47 55 30 20 70
Adresse
Bryggen 11, 5003 Bergen
Nettside
https://www.bryggeloftet.no/
Bryggeloftet & Stuene under Bergen Sjømatfestival
Digg sjømat! Bryggeloftet lager en 4-retters meny i tillegg til deres a la carte. Gled deg til stekte torskekjaker med smørsaus og lakserogn, kremet skalldyrsuppe, prinsefisk med hummer- og sherrysaus, og konfektkake med taresalt. Menyen er tilgjengelig fra 11.-13.mars
Generelt om Brygeloftet & Stuene
Bryggeloftet & Stuene byr på tradisjonsrik norsk mat i en historisk setting. På menyen finner du lokal kvalitetssjømat og et bredt utvalg viltkjøtt som reinsdyr, hjort og rype. Bryggeloftet & Stuene befinner seg i hjertet av Bergen. Fra de sjarmerende lokalene på Bryggen kan du nyte utsikten over Vågen og se det pulserende bylivet utenfor. Lokalene fra 1910 kjennetegnes av tradisjon og historie, og tilfører måltidet en unik stemning.