FAKTA
Dato
03/11/2022
Tidspunkt
Kl.19:30
Sted
Vaskerelven 8, Kulturhuset i Bergen
Pris
BT- Fordel kr 280/Ordinær kr 350
«Smak og prat kurs» – til bords med noen av Norges beste siderprodusenter
Vi har satt sammen en herlig kursserie hvor du møter tre dyktige siderprodusenter som serverer deg sine beste sidere! Smakingen på fredagen ledes av Sommelier, Ove Svendsen fra Ypper og på lørdagen, Thomas Digervold som er pommelier (sider-sommelier). Vi matcher drikken med noen deilige lokalmatsmaker fra sjø og land.
Kursene holdes på «kjøkkenet» i tredje etasje på Kulturhuset. Hvert kurs varer ca. 45 minutter.
Gled deg til lett og ledig stemning, gode smaker og en fin prat – tett på produsentene!
Oversikt kurs – kjøp billetter til høyre:
- Fredag 3.11. kl. 19.30
– 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker - Fredag 3.11. kl. 20.30
– 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker - Lørdag 4.11. kl. 15.00
– 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker - Lørdag 4.11. kl. 18.00
– 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker
Vær rask ute, for det er få billetter til hvert kurs.