FAKTA
Dato
11/11/2022
Tidspunkt
Kl.19:30
Sted
Vaskerelven 8, Kulturhuset i Bergen
Pris
BT- Fordel kr 280/Ordinær kr 350
«Smak og prat kurs» – til bords med noen av Norges beste siderprodusenter
Vi har satt sammen en herlig kursserie hvor du møter tre dyktige siderprodusenter som serverer deg sine beste sidere! Smakingen ledes av Thomas Digervold som er pommelier (sider-sommelier). Den anerkjente kokken og sommelieren Christer Økland fra Fjordtind Hotels matcher drikken med noen deilige lokalmatsmaker fra sjø og land.
Kursene holdes på «kjøkkenet» i tredje etasje på Kulturhuset. Hvert kurs varer ca. 45 minutter.
Gled deg til lett og ledig stemning, gode smaker og en fin prat – tett på produsentene!
Oversikt kurs – kjøp billetter til høyre:
- Fredag 11.11. kl. 19.30
– 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker med Apal Sideri, Lofthus Ekspedisjon og Tall Ship Craft Cider/Fjordfolk - Lørdag 12.11. kl. 15.00
– 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker med Hardangergutane, NeRø Frukt og Sider og Store Naa Siderkompani - Lørdag 12.11. kl. 16.30
– 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker med med Lofthus Sideri, Alde Sider og Balholm - Lørdag 12.11. kl. 18.00
– 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker med Kvestad, Lien Gård og Tall Ship Craft Cider/Fjordfolk
Vær rask ute, for det er få billetter til hvert kurs.