11/11/2022

«The world of cider» med Gabe Cook

«The world of cider» med Gabe Cook 1708 1350 Matarena

FAKTA

Dato
11/11/2022

Tidspunkt
Kl.18:30

Sted
Vaskerelven 8, Kulturhuset i Bergen

Pris
BT- Fordel kr 360/Ordinær kr 450

Påmelding

«THE WORLD OF CIDER» MED GABE COOK
(Kurs fredag kl. 18.30 og lørdag kl. 14.00)  

Bli med The Ciderologist, Gabe Cook, mens vi utforsker siderens verden, fra Norge til Normandie og fra Alpene til Asturias. Vi vil smake oss gjennom den «gamle verdenen» av siderproduksjon helt frem til de mest moderne siderene som henter sin innflytelse fra musserende vin og spontangjæret øl. Denne økten vil demonstrere at det virkelig finnes en sider for alle!

På dette kurset får du 5 ulike smaker og fantastisk kunnskap og inspirasjon fra den prisvinnende sidereksperten! Velkommen!

Kurset holdes på engelsk

Om Gabe Cook:

Gabe Cook er The Ciderologist – en prisvinnende siderekspert som endrer måten folk tenker og drikker sider på. Han har mer enn femten års erfaring innen den globale siderindustrien, og jobber blant annet i Storbritannia, New Zealand, Norge og USA.
I tillegg til å tilby konsulenttjenester i verdensklasse til både siderprodusenter og siderselgere, har Gabe skrevet to bøker – 2018s Ciderology (Octopus) og 2021s Modern British Cider (CAMRA Publishing).
Hans autoritet på det fermenterte eplet bekreftes av hans rolle som dommerleder for International Cider Awards, og mest avgjørende som skaperen av Europas eneste sider sommelier (pommelier) utdanning.