Fish me

Fish me tilbyr kortreist sjømat av høy kvalitet. De har sprell levende fisk og skalldyr, og annen sjømat som leveres fra lokale leverandører hver eneste dag.

Fish me

Fish me tilbyr kortreist sjømat av høy kvalitet. De har sprell levende fisk og skalldyr, og annen sjømat som leveres fra lokale leverandører hver eneste dag.

Fakta

Prisklasse
Hovedretter: 150-510 kr

Veiledende åpningstider
1.mai – 30. september:
Alle dager: 08:00 – 23:00

1.oktober – 30. april:
Mandag – torsdag: 10:00 – 23:00
Fredag og lørdag: 09:00 – 23:00
Søndag: 11:00 – 23:00

Telefon
+47 450 23 000

Nettsted
http://fishme.no/

Kort om Fish me

Adresse
Torghallen på Fisketorget i Bergen.
Strandkaien 3, 5013 Bergen

Bergen Matfestival 2020
Under matfestivalen er Ostegården, Alm Gard og Vossakjøt invitert til å ha sine stands inne på Fish Me. Restauranten og fiskehandleren lager dermed et helt eget mini lokalmat-marked. Her vil du finne det aller beste i ost, honning, syltetøy, iskrem, spekemat, pølser og masse mer. I tillegg vil du naturligvis finne Fish Me´s egne røkte spesialiteter, sushi, fisk og skalldyr, brødbakst osv.

Om du har lyst på noe ekstra godt bør du gå inn på https://fishme.hoopla.no/sales/bergenmatfestival og kjøpe billett til 3-retters middag bestående av nydelige kortreiste råvarer fra sjø og land. Denne vil inneholde komponenter fra alle de tidligere nevnte lokalmatprodusentene.

Mattilbud og spesialiteter
Fish me holder til på Fisketorget i Bergen og er en restaurant og en fiskehandler med mer enn 30 års erfaring. De har sprell levende fisk og skalldyr, nykokte delikatesser, og annen lokal sjømat som leveres fersk hver eneste dag. Fish me tilbyr kortreist sjømat av høy kvalitet og tilbyr spesialiteter som persetorsk og gravlaks. De har også en egen sushidisk.


Atmosfære
Restaurantens ligger like ved Strandkaien. Herfra er det kort vei til havet. Maten er fersk og kan nytes med en flott utsikt over Vågen.

Festival

Restauranter

Allmuen Bistro

Bare restaurant

Bien Basar

Bien Restaurant

Bjerck Restaurant & Bar

Brasseriet på Litteraturhuset

Bryggeloftet & Stuene

Bryggen Tracteursted

Colonialen – Kranen

Colonialen – Matbar

Colonialen 44

Cornelius Sjømatrestaurant

Fjellskål

JAJA restaurant

Litleré Damsgård

Marg og Bein restaurant

Marg & Bein

Matbaren Zander K

Dummy Image

Restaurant 1877

Spisekroken Klosteret

Spisekroken Straume

Sushimi Strandkaien Fisk